Futbalové talenty budú bojovať na turnaji Supervíkend U9 v Trnave

Publikované: 14.06.2019/ Aktualizované: 21.02.2022

Počas víkendu sa vo futbalovom areáli Slávie na Rybníkovej ulici uskutoční turnaj slovenských prípraviek Supervíkend U9. Dvojdňového zápolenia mladých talentov sa okrem dvoch mužstiev domáceho Spartaka Trnava zúčastní ďalších 14 tímov. Turnaj odohrajú systémom každý s každým. Každý zápas má trvanie dvadsať minút. V kategórii U9 nastupujú hráči narodený v roku 2010 a mladší.
Zápasy v sobotu 15. aj v nedeľu 16. júna 2019 začínajú od 8.30, predpokladané ukončenie oboch hracích dní je o 16. hodine.
Účastníkmi Supervíkendu U9 sú: FC Spartak Trnava (2 tímy), AS Trenčín, FC Slovan Galanta, FK Dubnica, FK Pohronie, FOMAT Martin, FŠRH Moravany U10, ViOn Zlaté Moravce, FK Senica, FC Nitra, MFK Ružomberok (2 tímy), Inter Bratislava, FK Lokomotíva Trnava a NMŠK 1922 Bratislava.
Okrem sledovania poctivého futbalového zápolenia mladých nádejí sa fanúšikovia futbalu môžu podľa informácií Petra Nízla z organizačného tímu zapojiť aj súťaže v rýchlosti a presnosti strely. Menšie deti do 6 rokov budú mať k dispozícii samostatné ihrisko. Pre divákov je zabezpečené aj občerstvenie v podobe kvalitného bufetu s jedlom a nápojmi, rovnako tak kaviareň. K dispozícii pre záujemcov bude aj športová predajňa a možnosť kúpiť si tričko turnaja.
Príďte povzbudiť futbalové nádeje a zažite príjemný športový víkend.
Podujatie podporili Mesto Trnava, Trnavský samosprávny kraj, FC Spartak Trnava a Demišport.

Prečítajte si tiež

Prejsť na odber noviniek
Boli tieto informácie pre vás užitočné?
ÁnoNie
Send this to a friend
Trnavský samosprávny kraj

FREE
VIEW