Z trnavského kraja autobusom na Pohodu

Publikované: 14.06.2019/ Aktualizované: 21.02.2022

Najobľúbenejší slovenský hudobný festival Pohoda sa nezadržateľne blíži a vy ešte nemáte odvoz? Tento rok si šetrite nohy na skákanie pod pódiami. Na obľúbený festival Pohoda 2019 návštevníkov tento rok pohodovo dovezú a z festivalu zase domov zavezú špeciálne spiatočné autobusové linky. Trnavská župa pripravila návštevníkom festivalu Pohoda možnosť využiť pri návšteve autobusové spojenia z jednotlivých  regiónov kraja priamo na festival a z festivalu. Špecialne pohodové linky vás dovezú priamo pred vstupnú bránu festivalu, čo najmä v deň začiatku festivalu ušetrí čakanie na vjazde v porovnaní s osobným automobilom viac ako o hodinu. 

Na Pohodu chodí väčšina ľudí s obrovskou batožinou a nie sú vždy zaplnené autá. To spôsobuje kolóny a taktiež to neprispieva ani nášmu životnému prostrediu. Preto sa Trnavský samosprávny kraj rozhodol podporiť hromadnú osobnú prepravu pre šetrenie životného prostredia. Jednou z výhod autobusov je aj to, že nemusíte mať starosť s parkovaním osobného auta, ušetríte na parkovnom a nemusíte čakať v dlhých radoch na vstup na festival.  

Spojenie bude realizované z Dunajskej Stredy cez Galantu a Sereď, zo Skalice cez Holíč a Senicu, z Hlohovca cez Piešťany a priamy spoj z Trnavy. Z každého mesta pôjde jeden autobus. Vo štvrtok si tak môžete užívať festivalovú pohodu už od 16:00 hodiny. V nedeľu je naplánovaný odchod o 10:30 a to priamo z areálu festivalu z pred hlavného pódia a bez čakania.

To však nie je všetko! Nezabudli sme ani na vaše peňaženky. Spiatočný lístok na náš pohodový autobus si zakúpite len za 5,-€. Nákup predplatného spiatočného lístka v jednotnej cene je zabezpečený cez dopravcov Arriva Trnava, SAD Dunajská Streda a SKAND Skalica prostredníctvom rezervácie a zakúpenia si na predajných miestach jednotlivých dopravcov zvoleného regiónu. Platba je možná v hotovosti alebo dopravnou čipovou kartou. V prípade voľných kapacít je možné zakúpiť si lístok aj priamo v autobuse. S kúpou však neváhajte, aby ste nepremeškali túto jedinečnú cenovú ponuku, ktorá v deň odchodu už môže byť vypredaná.

Festival Pohoda vytvára jedinečný priestor na stretnutie rôznych kultúr a pohľadov na svet, je oslavou slobody a tolerancie. Pohoda sa tento rok koná od 11. do 13. júla. Na zozname účinkujúcich sú umelci ako The Roots, Liam Gallagher, Mac DeMarco, The 1975, Skepta, či Michael Kiwa.

Nenechajte si tento rok ujsť pohodovú jazdu na Pohodu.
 

Prečítajte si tiež

Prejsť na odber noviniek
Boli tieto informácie pre vás užitočné?
ÁnoNie
Send this to a friend
Trnavský samosprávny kraj

FREE
VIEW