Ako pomáhame?

Publikované: 11.11.2021 | Naposledy aktualizované 08.03.2023

Nadácia Dar dlhodobo pomáha vtedy a tam, kde je to potrebné.

Individuálne sa venujeme každej jednej žiadosti o podporu. Aby sme získali čo najviac informácií, s rodinou intenzívne komunikujeme a často preverujeme situáciu aj formou osobnej návštevy či v spolupráci s obecnými úradmi či úradmi práce. Až následne rozhodneme o najvhodnejšej forme pomoci. S podporenými žiadateľmi zároveň naďalej zostávame v kontakte a snažíme sa byť im dlhodobo nápomocní.

Najčastejšie žiadateľom poskytujeme finančný príspevok na preplatenie liečebných nákladov, nákup zdravotníckych pomôcok a služieb, či školských potrieb, poskytujeme poradenstvo, ale i pomoc vo forme darovania potravín, oblečenia, drogérie, školských a iných potrieb, ktoré dokážeme sprostredkovať s pomocou našich partnerov, donorov, ale napríklad i zamestnancov Úradu TTSK, ktorí sa pravidelne zapájajú do našich zbierok, aktivít a projektov.

Takýmto spôsobom sme pomohli napríklad rodine pani Krivošíkovej. Viac sa dozviete v nasledujúcom videu:

Nadácia prispieva aj právnickým osobám najmä na podporu liečby, rehabilitácie, ako aj na rôzne zdravotné pomôcky, ktoré neprepláca zdravotná poisťovňa.Ocitli ste sa v nepredvídanej životnej situácii, máte v rodine člena so zdravotným znevýhodnením? O pomoc zo strany Nadácie Dar môžete kedykoľvek v priebehu roka požiadať aj vy. Stačí, keď nám pošlete vyplnený formulár žiadosti o poskytnutie pomoci, ktorej vzor nájdete nižšie a my vašu žiadosť starostlivo posúdime.

Podpora rehabilitačnej liečby

Prílohy

Boli tieto informácie pre vás užitočné?
ÁnoNie
Trnavský samosprávny kraj

FREE
VIEW